TOPSPORT

op het hoogste niveau preseteren
De beste versie van jezelf

IN BALANS ZOWEL FYSIEK ALS MENTAAL

Op topniveau kunnen de kleinste dingen het verschil maken. Een iets hogere of lagere trapfrequentie. Een extra training of juist een keer extra rust. Een beweging langer afmaken of een knie hoger optillen. We kijken samen met jou hoe we jou optimaal kunnen voorbereiden.

Contact
Mindset is what separates the best from the rest

GOODLIFE TOPSPORT

Het bedrijven van topsport vergt veel van je lichaam en geest. Om optimaal te kunnen presteren zal je lichaam de gevraagde belasting aan moeten kunnen. Vaak ontstaan er blessures en fysieke tegenslagen. Echter kunnen dergelijke tegenslagen voorkomen of verholpen worden door de juiste balans in training, voeding en ontspanning.

De Goodlife coaches hebben zelf ook op het hoogste niveau gepresteerd en weten als geen ander hoe het is om topsporter te zijn. Goodlife gaat eerst met jou om de tafel zitten om een optimaal plan op te zetten. Dit bestaat uit een trainingsplan, voedingsplan en een periodisering. Dit allemaal om het optimale uit je lichaam te halen. De energiebronnen in je lichaam, die enorm uitgeput worden tijdens de trainingen en wedstrijden, dienen op de juiste manier weer aangevuld te worden door voeding en ontspanning. De coaches van Goodlife doen er alles aan om jou naar een hoger niveau te tillen.