VOEDINGSCOACH

STAY FIT, EAT HEALTHY

WAAROM IS GEZOND ETEN EN DRINKEN BELANGRIJK?

Op welk niveau je ook sport: het is allereerst belangrijk dat je basisvoeding op orde is.

Contact
Goodlife Beek

STAY FIT, EAT HEALTHY

Een gezonde levensstijl is meer dan sporten alleen. Voeding is in de visie van Goodlifetraining een net zo belangrijk onderdeel voor een gebalanceerde leefstijl. Of je nu een topsporter bent of streeft naar een totale verandering van je leefstijl. De energie die je tot je neemt, moet in balans zijn met de energie die je verbruikt. Ons voedingsadvies is dan ook individueel maatwerk, gekoppeld aan jouw achtergrond, wensen en doelstellingen.

Contact

Naast het voedingsadvies op maat dat wij aanbieden, hebben wij sinds kort iets nieuws!

Meet the GOOD BAKERY.

Ons doel is om ons healthy gebak met jullie te delen, zodat jullie niks hoeven te missen van al dat lekkers, wanneer je op je gezondheid wil letten.

We maken all-time favourites (zoals natuurlijk de appeltaart) maar hebben ook een passie voor experimenteren met nieuwe smaken!

Ons gebak is er voor iedereen, niet enkel voor mensen die ons voedingsprogramma volgen of een bepaalde allergie/dieetwens hebben.

NOTHING BEATS NATURE

We geloven in de smaak, textuur en voedingswaarden die de natuur ons te bieden heeft en gebruiken glutenvrije ingredi├źnten zoals amandelmeel, haver, boekweit & spelt voor onze taarten. Deze producten zijn niet alleen glutenvrij maar tevens langzaam verteerbare granen en zaden waardoor de bloedsuikers minder snel stijgen en je langer een verzadigd gevoel hebt. Daarnaast gebruiken we bananen, dadels en ander vers seizoensfruit als vulling. Onze producten zijn altijd vrij van kunstmatige kleur,- geur,- en smaakstoffen, simpelweg omdat we geloven dat natuurlijk eten beter is voor zowel jou als de natuur.

Onze taarten zijn altijd een (of meer) van het volgende:

  • Allergeen vrije
  • Rawfood (Onbewerkte producten)
  • Eiwitrijk (leuk extraatje voor de sporters onder ons)
  • Biologische (Producten van biologische afkomst)
  • Suikervrij (Geen geraffineerde suikers toegevoegd)
  • Vrij van toevoegingen en e-nummers
  • Gluten- en (lactosevrij *op aanvraag)

Geef ons jouw wensen door, en we gaan een heerlijke, pure en gezondere taart voor je maken naar keuze!