ROGIER NOBBE

Personal Trainer & Fysiotherapeut

ROGIER NOBBE

Personal Trainer & Goodcampinstructeur

Mijn naam is Rogier Nobbe, ik ben 26 jaar oud. Na de havo wist ik niet goed wat ik wilde en heb ik verschillende studies geprobeerd. Uiteindelijk kwam ik toch terug bij mijn passie: sport. Ik zit nu in het derde jaar van de studie Sportkunde aan Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Vanaf februari tot half juli loop ik parttime stage bij Goodlife. Ik houd van sport en vind eigenlijk alle sporten leuk. In het verleden heb ik gevoetbald en nu is krachttraining mijn grootste hobby. Daarnaast houd ik van films kijken, wandelen en uitstapjes maken.
Werken met de combinatie van fysio, eten, training en ontspanning spreekt mij erg aan. Ik ben zelf al jaren bezig met mijn eigen leefstijl (voeding, fitness, ontspanning) en ik denk dat ik mede hierdoor ontspannen, tevreden en gelukkig ben. Dit welbevinden wil ik graag delen door mijn kennis en ervaring over te brengen.
Ik vind het leuk om mensen te helpen en vind het belangrijk dat er een band is tussen coach en client. Het doet mij goed als mensen dichter in de buurt van hun doelen komen en deze doelen uiteindelijk bereiken en ik hier met mijn hulp aan kan bijdragen.

LEEFTIJD
26
INTERESSES
Fitness, voetbal en krachttraining
OPLEIDINGEN
Opleidingen Fontys sportkunde
PERSONAL TRAINER
50%
GOODCAMPINSTRUCTEUR
50%

NEEM CONTACT MET ROGIER