ROB VAN GENDEREN

Personal trainer & Fysiotherapeut

ROB VAN GENDEREN

Co-owner, Personal Trainer & Fysio

Mijn naam is Rob van Genderen en trotse eigenaar van Goodlife!

Als kind was ik altijd al sportief en geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam. Na mijn middelbare school ben ik dan ook direct een opleiding gaan volgen die hierbij aansloot, namelijk Sportkunde. Dit was ideaal te combineren met mijn topsport carrière . Maar na Sportkunde wilde ik nog een stap verder en dit heb ik met de studie Fysiotherapie gedaan.

Als topsporter heb ik jarenlang alles uit mijn lichaam gehaald en dit ging niet zonder slag of stoot. Dankzij mijn eigen vergaarde kennis, mijn fysiotherapeut, gezonde voeding en een goed uitgebalanceerde levensstijl heb ik leuke prestaties kunnen leveren op zowel nationaal als internationaal niveau.

Nu is het mijn beurt om deze kennis en ervaring door te geven aan mijn clienten.

LEEFTIJD
31
INTERESSES
Atletiek maar stiekem alle sporten, Krachttraining en Goodfood
OPLEIDINGEN
Sportkunde en Fysiotherapie
PERSONAL TRAINER
100%
FYSIOTHERAPEUT
100%
VOEDINGSDESKUNDIGE
100%
GOODCAMPINSTRUCTEUR
100%

NEEM CONTACT MET ROB