Over ons

Goodlife

FYSIO TRAINING FOOD

We zijn gevestigd in Beek, vlakbij het gemeentehuis en in Amby bij Anytime Fitness. Bij Goodlife vind je inspanning en ontspanning voor lichaam en geest. Voor iedereen is er een passend aanbod, voor jong en oud, beginnende en gevorderde sporters, zwangere vrouwen, geblesseerden en invaliden.
Het is een totaalconcept voor Sport, Care en Mind.

Lukt het je niet om je doelen te behalen?

PERSONAL TRAINERS

Met een personal trainer train je gerichter op je resultaat. Je zult zien dat je doelen een stuk sneller behaald worden. Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen, gezonder wilt leven of een ander persoonlijk doel: wij helpen je dit doel te behalen! Of op gang te brengen om zelfstandig verder te kunnen gaan.

De personal trainer bespreekt wat jouw (of jullie) persoonlijke doelen zijn. Vervolgens wordt er een op maat gemaakt schema gemaakt en word je gedurende de hele training van een uur begeleid.

Fit & strak

GRATIS PROEFLES

Ben je al enige tijd actief aan het trainen, maar wil je nog strakker, sterker en fitter worden? In deze trainingen zorgen zowel kracht als explosieve cardio oefeningen voor een verlaging van het vet percentage. Dit programma zorgt ervoor dat je fit wordt en een gedefinieerd strak uiterlijk krijgt. Bovendien krijg je meer energie, een betere lichaamsvorm en wordt je veel sterker. Dit geeft je meer zelfvertrouwen en je zit lekker in je vel.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek