GOODLIFE TRAININGEN

Bereik jouw volgende niveau

Online coaching legt de basis en is de succesformule voor structurele verbetering van jouw gezondheid. Een Goodlifecoach kan door de juiste vragen te stellen, jou ondersteunen en bewust maken van jouw persoonlijke aandachtspunten en daarbij een helpende hand zijn om dit te verbeteren.

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van training, voeding en leefstijl die afgestemd worden op jouw leven en doelen met onze Goodlife personal trainers.

Wie je ook bent en wat je ook wilt bereiken, wij helpen jou. Bij online coaching is er geen sprake van reistijd, planningen of locaties. Je hebt altijd en overal toegang tot je coach en kunt zelfs gewoon thuis aan de slag.

Wij zijn professionals op het gebied van spiermassa opbouwen, vet verliezen, sterker worden, blessurepreventie, voeding en training bij mensen met/zonder gezondheidsklachten.

NU AANMELDEN
GOODLIFE TRAININGEN

Efficiënter resultaat door
gepersonaliseerde training.

Je trainingen worden afgestemd op jouw huidige niveau en krachtstatus, jouw doel(en) en persoonlijke agenda. Indien je geen toegang hebt tot een sportschool kunnen trainingen toch doorgaan met onze gepersonaliseerde thuistrainingen.

✓ Krijg toegang tot onze videobibliotheek.

✓ Je training wordt gemonitord zodat deze continue bijgewerkt worden om zo je doelen te behalen.

✓ Videoanalyse van jouw trainingstechniek

NU AANMELDEN
VOEDING

VOEDINGSBEGELEIDING OP MAAT

Wat er ook op sociale media beweerd wordt, wondermiddelen om op je streefgewicht te komen bestaan niet. Met een dieet val je vaak snel af, maar de verloren kilo’s komen er daarna net zo snel weer aan.
Wij bieden resultaat voor je leven terwijl je toch flexibel kan blijven, en af en toe best iets minder gezonds kan eten.

Het beste ‘’dieet’’ is een voedingsplan dat je kunt volhouden, voor het optimaliseren van jouw energieniveau. Je bent dus niet beperkt aan een rigide schema. Door kleine veranderingen te maken in je voedingsgedrag wordt het makkelijker vol te houden.
Aan de hand van je persoonlijke voorkeuren krijg je duidelijke voedingsrichtlijnen. Met gerichte stappen krijg je een gezond voedingspatroon aangeleerd, zodat je je resultaat kunt behouden.

✓ Monitoring voedingsgedrag
✓ Persoonlijk voedingsschema
✓ Doe kennis op waardoor je zelfstandig en flexibel met je voedingsgedrag verder kunt gaan

NU AANMELDEN
LEEFSTIJL

GEZOND ETEN, VOLDOENDE BEWEGING EN TIJDIG ONTSPANNEN

Gezond eten, voldoende beweging en tijdig ontspannen

Een goede gezondheid begint bij een gezonde leefstijl. Of je nou student, drukke moeder of vader, ondernemer bent, wij helpen je resultaten bereiken en daarnaast toch te kunnen genieten van “the Goodlife”. Ook als je een chronische ziekte hebt, kan een gezonde leefstijl helpen om je gezonder en fitter te voelen.

De manier waarop jij je leven inricht heeft meer invloed op je stresslevel, je energie en je humeur dan je misschien zou denken. Als je lekker in je vel zit en goed voor jezelf zorgt, kun je meer dingen aan. Wij ondersteunen jouw leefstijl, zodat je beter kunt presteren en je goed voelt.

✓ Beter slapen
✓ Genoeg ontspanning en Goodvibes
✓ Omgaan met stress

NU AANMELDEN
PERSONAL TRAINING

ÉÉN OP ÉÉN TRAINING

Voor jou op maat gemaakte, één-op-één training. Persoonlijker wordt het niet. Van trainingsprogramma tot trainer, dit gaat over jou en jou alleen.

GOODLIFE BEEK

RECENSIES VAN ONZE KLANTEN