activiteiten

Bootcamp

DAAG JEZELF UIT

Goodcamp trainingen zijn cardiovasculaire en spierversterkende fullbody workouts voor mannen en vrouwen van alle niveaus.

Met Goodcamp bouw je je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een training bestaat onder andere uit hardlopen, interval training en krachtoefeningen en dit alles vindt plaats in de natuur. Sporten met de elementen van de natuur, back to basics!

Naast de reguliere Goodcamp training bieden we ook diverse special Goodcamps aan zoals de Stairs Goodcamp, hills Goodcamp, Beach Goodcamp, etc. Hou de Goodlifetraining website in de gaten voor naderende Special Goodcamps!

Kom en daag jezelf!

WIJ ZIJN EXPERTS IN HET ORGANISEREN VAN BOOTCAMP’S

Goodlife met haar aanbod groepslessen, binnen aantal jaren een serieuze aanbieder geworden in de regio Maastricht, Sittard,Beek en omgeving. Zo verzorgen wij gemiddeld 1 Bootcamp per maand en gaan tot het uiterst om de beste resultaten te behalen.

BMI GRAFIEK

BMIWeight Status
Onder 18.5Ondergewicht
18.5 - 24.9Normaal
25 - 29.9Te zwaar
30 -35Zwaarlijvig
35 en hogerExtremely Obese

BEREKEN UW BMI

Wanneer je BMI hoger is dan 25 neemt het risico op veel ziektes toe. Probeer overgewicht daarom te voorkomen. Bij een BMI hoger dan 25 adviseren we je om gewicht te verliezen.

Bij Goodlife helpen we je om gezonde eetgewoonten aan te leren en laten we je zien dat meer bewegen leuk en gezond is. Ons programma helpt je ook om je denkpatroon te veranderen, want als je anders denkt dan handel je ook anders.

RECENSIES VAN ONZE KLANTEN